En sikker vinner blant barn og voksne som er superenkel å lage.
Dette trenger du:
En Salma filet
Teriyakisaus, Soyasaus, Oystersaus
Basmatiris
Friske grønnsaker som brokkoli, gulrøtter, paprika etc.
Sånn gjør du det:
Ha fisken i en liten plastpose og dekk med Teriyakisaus.
La den marinere i minst 10 minutter, men helst en time.
Sett ovnen på 180 grader.
Vask risen, og kok opp etter anvisning på pakken, eller følg denne enkle metoden:
Ha i ønsket mengde ris i en gryte. Dekk risen med vann opp til en tykk fingerbredde over risen.
Pakk grytelokket i et kjøkkenhåndkle, og tett igjen gryten.
Gi risen et oppkok og la den fosskoke i 1 minutt.
Trekk til siden og la den trekke under lokk i 20 min.
Nå kan du ta fisken i en ildfast form og ha den i ovnen i 15-20 minutter.
Kutt grønnsakene i passe biter, sleng dem i en wok,
og ha over ønsket saus. (Soya, Teriyaki eller Oyster).
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar