Sommeren er forbi, men krabbene er fortsatt gode. Fang dem selv, eller gjør det enkelt og kjøp ferdige rensede skjell i fiskebutikken til denne superenkle pastaretten Nicolai lærte oss en sommerdag på sørlandet.
Du trenger:
2-4 rensede krabber - avhengig av størrelse og hvor fulle de er.
2 fennikkel
Saften av 1 sitron
2 røde chili
4 ss hakket bladpersille
Olivenolje
Salt & Papper
Sånn gjør du det:
Ha krabbekjøttet i en stor serveringsbolle, bland inn saften av en sitron,
de finhakkede chilliene og bladpersillen.
Kok opp rikelig med godt saltet vann.
Skjær fennikkelene først på langs i ca en cm tykke skiver,
som du så deler på langs så det blir til stenger som er lange, men ca en cm tykke.
Ha fennikkel og spaghetti i samme kokevann, og kok til spaghettien er al dente.
Bland spaghetti, fennikkel og krabberøre sammen i serveringsbollen og ha på rikelig med olivenolje.
Server med ekstra olje på bordet, da spaghettien raskt kan tørke litt ut.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar