søndag 10. april 2011

Spaghetti Carbonara

En klassiker som aldri slår feil, og som kan kastes sammen i fei! 
Her har jeg laget den naturell, med en grønn salat ved siden av.
Vil du gjøre den sunnere, er det kjempegodt med noen lettkoket brokkolibuketter blandet inn til slutt.



Dette trenger du:
(4 personer)
3 eggeplommer (ferske egg av god kvalitet)
6 ss fløte
100 g revet parmesan
1 pakke bacon (helst tørsaltet, den blir sprøere)
3-400 g spaghetti
Salt & pepper

Sånn gjør du det:
Skill eggeplommene og ha disse i en bolle med fløte og parmesan.
Stek bacon sprøtt i småbiter. La fettet renne av i et kjøkkenpapir.
Kok opp rikelig med godt saltet vann.
Kok spaghettien. Når den er ferdig kokt, hell av vannet og bland i eggeblandingen.
Sleng over bacon (og brokkoli om du bruker dette) og server.
Det smaker godt med litt nykvernet pepper på og en grønn salat ved siden av.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar