torsdag 22. desember 2011

Pasta med tunfisk

En rask og enkel pasta med mye god smak!


Dette trenger du:
(4 personer)

500 g pasta, helst linguine eller spaghetti
1 rød løk
2 små bokser tunfisk i olivenolje (helst de italienske)
2 fedd hvitløk
2 røde chili
4 ss sorte oliven
4 ss kapers
Olivenolje
Bladpersille

Sånn gjør du det:
Kok opp vann til pastaen. Finhakk løken og stek den mør.
Ha tunfisk, oliven, kapers, hakket hvitløk og hakket chili i en bolle med 1 dl god olivenolje.
Kjør det til en jevn pasta med stavmikser.
Når spaghettien kokes, blander du tunfiskrøren med løken i stekepannen, 
og varmer det lett på svak varme. Ha oppi finhakket persille og lit ekstra olivenolje.
Bland spaghetti og tunfiskrøre og server! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar