torsdag 28. oktober 2010

Salat med parma-gratinert mozarella, avocado og asparges

Som hovedrett eller forrett, god er den uansett.


Dette trenger du:
En fersk mozarella 
Ca 6 skiver parmaskinke (serrano funker også)
Salatblader, gjerne ekblad og ruccola
En håndfull cherrytomater
1 avocado
En håndfull oliven uten sten
En halv bunt asparges (kan droppes)
Til dressingen: 
Olivenolje, balsamico eddik
sennep, honning
salt og pepper 


Sånn gjør du det:
Del skinkeskivene i to på langs, og kutt mozarellaen i 12 mindre biter.
Pakk hver ostebit inn i skinke, som på bildet.
 Stek i ovnen på 200 grader til det pipler ost ut på siden. Ca 10 min.
Bland vasket og tørket salat med cherytomater,
(om du vil ha det ekstra godt, bruk langtidsstekte cherrytomater - oppskriften er i bloggen)
oliven, avocado og lettkokte asparges.
Bland 1 ss honning og 1 ss sennep med en halv dl eddik og en dl olivenolje. 
Smak til med salt og pepper.
Legg parma-pakkene på toppen av salaten, 
hell over dressingen og server med godt brød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar