søndag 16. januar 2011

Innbakt kylling på italiensk

Dette er en enkel måte å jazze opp ellers kjedelige kyllingbryst. Jeg brukte Provlone-ost, en røkt italiensk ost, men Mozarella, Taleggio eller rett og slett Norvegia funker også fint. 



Dette trenger du:
(4 pers)
4 kyllingbryst, uten skinn
6 skiver Serrano, Parma eller annen god spekeskinke
1 pk Mozarella/ 8 skiver ost etter
Olivenolje

Sånn gjør du det:
Legg kyllingfiletene mellom to lag matpapir og bank dem flate med en kjevle, ca 1,5 cm tykke.
Legg på et lag ost, og rull dem sammen. Legg skinke rundt brystet
og legg kyllingen i en ildfast form du har smurt med olivenolje.
Stek kyllingen på 180 grader i ca 20 minutter.
Serveres med pasta i pestosaus eller pasta med friske tomater, oliven, basilikum og olivenolje.
En grønn salat gjør seg også godt til.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar