fredag 24. september 2010

Hurtig-Salma

En sikker vinner blant barn og voksne som er superenkel å lage.


Dette trenger du:
En Salma filet
Teriyakisaus, Soyasaus, Oystersaus
Basmatiris
Friske grønnsaker som brokkoli, gulrøtter, paprika etc.

Sånn gjør du det:
Ha fisken i en liten plastpose og dekk med Teriyakisaus. 
La den marinere i minst 10 minutter, men helst en time.
Sett ovnen på 180 grader.

Vask risen, og kok opp etter anvisning på pakken, eller følg denne enkle metoden:
Ha i ønsket mengde ris i en gryte. Dekk risen med vann opp til en tykk fingerbredde over risen. 
Pakk grytelokket i et kjøkkenhåndkle, og tett igjen gryten.
Gi risen et oppkok og la den fosskoke i 1 minutt.
Trekk til siden og la den trekke under lokk i 20 min. 

Nå kan du ta fisken i en ildfast form og ha den i ovnen i 15-20 minutter.

Kutt grønnsakene i passe biter, sleng dem i en wok, 
og ha over ønsket saus. (Soya, Teriyaki eller Oyster).




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar