fredag 24. september 2010

Kjapp og sunn müsli


En kjapp hjemmelaget müslivariant, som både smaker bedre, 
og er mye sunnere enn de honningristede du finner i butikken.


Dette trenger du:
1 pakke Firkorn müsli
Et par håndfuller nøtter (du får dem uten skall i innvandrerbutikker)
Honning (gjerne flytende)
Smør

Sånn gjør du det:
Sett oven på 180 grader
Ta en langpanne og dekk med bakepapir.
Legg firkornblandingen i et tynt lag utover hele langpannen.
Strø over nøttene og ta på ønsket honningmengde.  Ca 4-6 ss.
Ta på 4-5 ts smør i små klatter.
Stek det hele i ovnen til blandingen har fått en gylden farge. 
Husk å røre med jevne mellomrom, hvis ikke blir det brent der honningen ligger.
Det hele tar ca 15 minutter.
Avkjøl og sleng oppi en håndfull rosiner.

Serveres med youghurt naturell og friske bær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar